Avis legal

1. Informació general
Denominació Social: SANT CELONI ASSESSORS SL
Domicili Social: C/ Sant Josep 68 – 08470 Sant Celoni (Barcelona)
NIF: B65621971
Telèfon: 93 867 5717
e-mail: admin@sant-celoni-assessors.com
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, el 29 d'agost de 2011, Tom 42743, Foli 153, Fulla B 415898, Inscripció 1.
Nom de domini: www.sant-celoni-assessors.com

 

2. Ús de continguts
El contingut d'aquest lloc web és purament de caràcter informatiu. Sant Celoni Assessors SL rebutja tota responsabilitat que es derivi la mala situació dels continguts apareguts en aquestes pàgines. Es reserva el dret d'actualitzar-los, eliminar-los o restringir el seu accés de forma temporal o permanent. Així mateix, rebutja tota responsabilitat sobre la informació continguda en aquestes pàgines web, i molt especialment en pàgines web de terceres persones connectades mitjançant enllaços (links).


3. Protecció de dades
De conformitat amb el que es disposa en la Llei orgànica 15/1999, de Protecció de Dades amb Caràcter Personal (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, el responsable del lloc web, informa que les dades de caràcter personal proporcionats mitjançant formularis de registre electrònic contingut en aquesta web es recolliran en un fitxer, els responsables del qual seran Sant Celoni Assessors SL, situats en carrer Sant Josep 68 de Sant Celoni (Barcelona). Es podrà exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, al tractament de les dades, en els termes i condicions prevists en la pròpia LOPD. Per això, de conformitat amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) podrà exercir els seus drets remetent una sol·licitud expressa, al costat d'una còpia del seu DNI, a través dels següents mitjans:
E-mail: admin@sant-celoni-assessors.com
Correu postal: Sant Celoni Assessors SL, Sant Josep, 68 – 08470 Sant Celoni (Barcelona)
Sant Celoni Assessors SL informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedits en cap cas a terceres companyies, i que sempre que fora a realitzar-se algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia, se sol·licitaria el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels titulars.
Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatòries, ja que són necessàries per a la prestació d'un servei òptim a l'usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, el prestador no garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.
Sant Celoni Assessors SL ha adoptat totes les mesures tècniques i d'organització necessàries per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats, segons el previst en l'article 9 de la LOPD i del Dret 994/1999 pel qual s'aprova el Reglament de Mesures de Seguretat dels Fitxers Automàtics que contenen dades de caràcter personal.

Contacto/Contacte

Sant Celoni Assessors

c/ Sant Josep 68

08470 Sant Celoni

 

Teléfono/Telèfon:

93 867 57 17

 

Correo electrónico/Correu electrònic:

admin@sant-celoni-assessors.com

Horario/Horari

lun.-vie. :

09:00  - 14:00 

16:00  - 19:00 

Nuestra recomendación  /La nostra recomanació

La vida siempre depara sorpresas. Pero las recomendaciones de nuestros asesores siempre se ajustarán a aquello que usted necesita y harán que su patrimonio aumente considerablemente.

//

La vida sempre ofereix sorpreses. Però les recomanacions dels nostres assessors sempre s’ajustaran a allò que vostè necessita i faran que el seu patrimoni augmenti considerablement.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Sant Celoni Assessors

Llamar

E-mail

Cómo llegar