Assessorament de qualitat basat en l'experiència

Sant Celoni Assessors és una empresa amb seu a Sant Celoni (Barcelona) i formada per professionals on l'experiència és la seva millor carta de presentació. Els nostres coneixements avançats i en constant actualització ens permeten oferir tot tipus de serveis enfocats a atendre les seves obligacions fiscals, comptables i laborals. La nostra clientela representa un ampli ventall de diferents sectors.


La nostra filosofia s'ha basat durant anys en la qualitat, l'experiència, el compromís i la confiança dels nostres clients per garantir l'èxit d'un treball en equip.


A més de la nostra professionalitat en temes fiscals, jurídics, comptables i laborals els donem un plus que no els donen les altres gestories. Hem ocupat càrrecs de Direcció en empreses pel que sabem com gestionar i assessorar estratègicament als nostres clients en les seves empreses per aconseguir l'èxit.

Contacto/Contacte

Sant Celoni Assessors

c/ Sant Josep 68

08470 Sant Celoni

 

Teléfono/Telèfon:

93 867 57 17

 

Correo electrónico/Correu electrònic:

admin@sant-celoni-assessors.com

Horario/Horari

lun.-vie. :

09:00  - 14:00 

16:00  - 19:00 

Nuestra recomendación  /La nostra recomanació

La vida siempre depara sorpresas. Pero las recomendaciones de nuestros asesores siempre se ajustarán a aquello que usted necesita y harán que su patrimonio aumente considerablemente.

//

La vida sempre ofereix sorpreses. Però les recomanacions dels nostres assessors sempre s’ajustaran a allò que vostè necessita i faran que el seu patrimoni augmenti considerablement.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Sant Celoni Assessors

Llamar

E-mail

Cómo llegar