La nostra gamma de serveis

Oferim una gamma completa de serveis que van des de l'assessorament fiscal i empresarial, passant per la gestió patrimonial i la comptabilitat fins a l'auditoria comptable. Entre els nostres clients es troben particulars, així com autònoms, societats limitades i societats anònimes de diversos sectors. Conegui una mica més els nostres serveis en les seccions següents.

Assessoria fiscal

Oferim una gamma completa de serveis en assessorament fiscal, sempre al dia dels canvis més recents.

Assessoria laboral

Des d'administració de nòmines fins al mesurament d'eficiència dels llocs de treball, assessorament en mans de professionals.

Assessoria comptable

No ens limitem a la comptabilitat financera passada, treballem en l'anàlisi de les desviacions pressupostàries i mesures de correcció. Li assistim en l'anotació i la valoració de les seves transaccions.

Assessoria jurídico-mercantil

Oferim un assessorament competent en totes les fases de la vida de la seva empresa, des de la creació fins a la preservació del seu patrimoni.

Assessoria financera

Analitzem les necessitats de finançament de la seva empresa i com fer-la rendible. Finançament bancari i empreses de capital-risc. Convenis amb banca nacional i estrangera.

Assessoria especialitzada

Serveis complementaris als tradicionals.

Altres serveis

Serveis addicionals.

Contacto/Contacte

Sant Celoni Assessors

c/ Sant Josep 68

08470 Sant Celoni

 

Teléfono/Telèfon:

93 867 57 17

 

Correo electrónico/Correu electrònic:

admin@sant-celoni-assessors.com

Horario/Horari

lun.-vie. :

09:00  - 14:00 

16:00  - 19:00 

Nuestra recomendación  /La nostra recomanació

La vida siempre depara sorpresas. Pero las recomendaciones de nuestros asesores siempre se ajustarán a aquello que usted necesita y harán que su patrimonio aumente considerablemente.

//

La vida sempre ofereix sorpreses. Però les recomanacions dels nostres assessors sempre s’ajustaran a allò que vostè necessita i faran que el seu patrimoni augmenti considerablement.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Sant Celoni Assessors

Llamar

E-mail

Cómo llegar