Altres serveis:

  • Creació de Plans d'empresa.

Realitzem plans d’empresa o plans de negoci amb l’objectiu de planificar la vostra empresa a nivell intern o bé per presentació a tercers, com bancs o possibles inversors.

 

  • Creació Plans de Viabilitat.

Elaborem Plans de Viabilitat en empreses amb dificultats de viabilitat i com objectiu de planificar, avaluar i controlar tots els aspectes més importants del negoci per la rendibilitat de l’empresa.

 

  • Valoració d'empreses.

Dintre dels nostres valors afegits es troba la valoració d’empreses pel qual busquem la quantificació dels elements que constitueixen el patrimoni d'una empresa, la seva activitat, la seva potencialitat o qualsevol altra característica de la mateixa susceptible de ser valorada.

 

  • Plans de Màrqueting.

Redactem plans de màrqueting on definim els objectius comercials a aconseguir en un període de temps determinat i detallem les estratègies i accions que s’haurien de realitzar per aconseguir-los en el termini previst. Definim les necessitats dels clients actuals i quins seran les seves preferències en el futur i com poder influir perquè utilitzin o comprin els vostres productes, mitjançant sistemes, plans i programes.

 

Contacto/Contacte

Sant Celoni Assessors

c/ Sant Josep 68

08470 Sant Celoni

 

Teléfono/Telèfon:

93 867 57 17

 

Correo electrónico/Correu electrònic:

admin@sant-celoni-assessors.com

Horario/Horari

lun.-vie. :

09:00  - 14:00 

16:00  - 19:00 

Nuestra recomendación  /La nostra recomanació

La vida siempre depara sorpresas. Pero las recomendaciones de nuestros asesores siempre se ajustarán a aquello que usted necesita y harán que su patrimonio aumente considerablemente.

//

La vida sempre ofereix sorpreses. Però les recomanacions dels nostres assessors sempre s’ajustaran a allò que vostè necessita i faran que el seu patrimoni augmenti considerablement.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Sant Celoni Assessors

Llamar

E-mail

Cómo llegar