Serveis especialitzats

 

  • Prevenció i Blanqueig de Capitals.

Som especialistes en la Llei 10/2010, de 28 d'abril, de prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme. La nostra tasca és posar en coneixement de les obligacions que es deriven de la Llei orientats a detectar les operacions que puguin estar relacionades amb el blanqueig de capitals o el finançament del terrorisme i instruir-los sobre la forma de procedir en tals casos.

 

  • Lleis de Protecció de Dades.

El nostre equip us assessorarà sobre la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) és una llei orgànica que té com a objectiu garantir i protegir les dades personals, les llibertats públiques i els drets fonamentals de les persones físiques, i especialment la seva intimitat i privacitat personal i familiar.

 

  • Prevenció Riscos Laborals.

Treballem amb les més prestigioses companyies dedicades a la la Prevenció de riscos laborals (Llei 31/1995) per assegurar les mesures adequades en totes les fases productives d'una empresa amb la finalitat d'evitar o disminuir riscos per a la salut derivats del treball incrementant la seguretat i salut laboral.

Contacto/Contacte

Sant Celoni Assessors

c/ Sant Josep 68

08470 Sant Celoni

 

Teléfono/Telèfon:

93 867 57 17

 

Correo electrónico/Correu electrònic:

admin@sant-celoni-assessors.com

Horario/Horari

lun.-vie. :

09:00  - 14:00 

16:00  - 19:00 

Nuestra recomendación  /La nostra recomanació

La vida siempre depara sorpresas. Pero las recomendaciones de nuestros asesores siempre se ajustarán a aquello que usted necesita y harán que su patrimonio aumente considerablemente.

//

La vida sempre ofereix sorpreses. Però les recomanacions dels nostres assessors sempre s’ajustaran a allò que vostè necessita i faran que el seu patrimoni augmenti considerablement.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Sant Celoni Assessors

Llamar

E-mail

Cómo llegar